Școala de vară a Asociației Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană 2023

Postat în Anunțuri studenți licență, Anunțuri studenți master

 

Școala de vară a Asociației Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană – ediția a doua

Tema: România și UE într-o lume a schimbărilor. Suntem pregătiți?

Cluj Napoca, Universitatea Babeș-Bolyai, 13-16 iulie 2023

 

Program Școala de vară

În perioada 13-16 iulie 2023, Asociația Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE), împreună cu Facultatea de Studii Europene și Centrul pentru studiul relațiilor externe ale UE și ordinii globale (EUXGLOB) din cadrul Universității Babeș-Bolyai, organizează cea de-a doua ediție a școlii de vară anuale cu tema „România și UE într-o lume a schimbărilor. Suntem pregătiți?” Evenimentul va avea loc la Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj.

Printre invitații la această ediție a școlii de vară se numără personalități ale vieții publice și academice românești și experți recunoscuți în diverse domenii (politică, economie/finanțe/energie, justiție, administrație publică, relații internaționale, societatea civilă), membri ai ICDE, dar și colaboratori externi, precum: Siegfried Mureșan, Corneliu Bjola, Valentin Naumescu, Dacian Dragoș, Sergiu Mișcoiu, Adrian Corpădean, Laura Herța, Iulian Fota, Cristi Dănileț, Otilia Nuțu, Dorin Popescu, Silviu Nate, Adrian Cordîrlașu, Raluca Moldovan, Laura Ghibu etc.

Înscrierile vor avea loc în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023, iar participanții interesați se pot înscrie accesând link-ul de mai jos: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2CdRv3lC3BbWTNe1N- ItgjnQFk_WumKwbLKeYbteKgP7G3w/viewform?usp=share_link

Taxa de participare este de 200 RON, sumă care trebuie achitată în contul de mai jos până la data de 15 aprilie 2023, cu mențiunea „taxă pentru școala de vară ICDE 2023”:

Titular: Asociația Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană

Cont IBAN: RO33BRDE130SV18286751300

Deschis la BRD GSG Sucursala Cluj-Napoca

Cod SWIFT/BIC (pentru transferuri din străinătate): BRDEROBU/BRDE

Taxa include costul participării la lucrări, materialele aferente, diploma de participare și gustările oferite în pauzele de cafea din timpul evenimentului. Pentru participanții interesați, se pot face rezervări pentru cazare la Hotelul Universitas al UBB (patru nopți), costul acesteia nefiind inclus în taxa de participare la școala de vară.

Participanții vor primi confirmări privind înregistrarea lor și actualizări prin email până la data de 1 mai 2023. Programul final al evenimentului, precum și alte detalii organizatorice, vor fi transmise participanților cu aproximativ o lună înainte de începerea școlii de vară, deci în jurul datei de 13 iunie a.c.

Îi invităm călduros pe toți cei interesați de această temă extrem de importantă, mai ales în actualul context de instabilitate și conflicte, să participe la un nou eveniment de calitate marca ICDE și EUXGLOB, pentru a dezbate împreună viitorul României și al Uniunii Europene într-o lume a schimbărilor.


evenimente