Outgoing Students

Hunor-Mihály


Ionut Perța


Bianca Cezara


Cassiana


Serban


Amanda


Aura


Elena Mădălina


Emese Andreea


Gentiana Madalina


Kinga Evelyn


Vianora


Vîrlan Andreea


Mihaela, Cati și Laura – Erasmus Portugalia

Studenția … cel mai bun moment pentru a-ți crea o carte de vizită, pentru a da dovadă de curaj, dar și pentru a demonstra că ești o persoană cu inițiativă. Cum poti sa-ți etalezi toate aceste calități ? Aplică pentru o bursă Erasmus! Din punct de vedere al dezvoltării personalității noastre cu siguranță a fost un punct esențial datorită interacțiunii cu foarte mulți studenți, cu diferite culturi și obiceiuri, dar și mediul universitar din străinătate și-a pus amprenta asupra evoluției noastre.”

 

Andra – Erasmus Turcia

Zborul Bucuresti, Otopeni- Istanbul, Sabiha Gökçen, a aterizat. După un zbor liniștit de aproximativ o oră am ajuns pe tărâmul semilunii …Aș putea scrie o a doua teză de doctorat despre experiența mea Erasmus în Turcia…Dacă doriți să vă testați limitele și capacitatea de adaptare la nou și tot ceea ce este diferit de cultura europeană, eu, Anda, masterandă a Facultății de Studii Europene, vă sfătuiesc să acordați  o șansă acestei țări care are o mulțime de lucuri să ne învețe.”

 

Bianca – Erasmus Cehia

Dragă viitor student ERASMUS!!! Ahoj!!!  Bun venit intr-o călătorie minunată, ce o să-ţi poarte paşii în frumosul oraş Praga… te îndrum să faci tot ce-ţi pofteşte inima, dar mai ales vizitează….Legat de facultate, încearcă să ai acces cât mai repede la toate grupurile de socializare: aproape fiecare materie are un grup de facebook, unde se discută subiectele primite la examen, textele de citit, prezentările. Cuvântul cheie: întreabă, cere ajutorul şi sigur îl vei primi. Sper să iţi faci mulţi prieteni şi să te bucuri din plin de tot ce înseamnă Praga.”

 

erasmus_testimonial

 

evenimente