Proiecte instituționale

Europe Direct Cluj

Suntem parteneri ai EUROPE DIRECT Cluj. Link

MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE

Suntem parteneri ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene pentru implementarea noului cadru de finanțare 2021-2027. 

KONIC NAPOCA MANAGEMENT

Suntem parteneri ai Konic Napoca Management, municipalităților Șimleul Silvaniei și Teiuș pentru pregătirea strategiei de dezvoltare urbană a celor două orașe.

CLUB EUROPA PENTRU AFACERI EUROPENE

Suntem membri ai Clubului Europa pentru consultări cu reprezentanții guvernului României în materie de afaceri europene.

AGENȚIA NAȚIONALĂ A FUNCȚIONARILOR PUBLICI

Suntem parteneri ai Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru proiectul “Transparență și competență în sectorul public”, cod MySMIS2014+140086, SIPOCA 870, finanțat din POCA 2014-2020.  Link

 

 

CALITATE ȘI INTERDISCIPLINITATE ÎN PRACTICA STUDENȚILOR UNIVERSITĂȚII BABEȘ-BOLYAI ÎN MANAGEMENTUL CULTURAL (CIP)

Calitate și interdisciplinaritate în practica studenților Universității Babeș-Bolyai în management cultural (CIP), POCU/626/6/13/132253 (COD SMIS 2014+ 132253), Proiectul are ca scop facilitarea tranziției de la educație la integrarea profesională pentru 324 de studenți ai Universității Babeș-Bolyai, de la Facultatea de Studii Europene, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Facultatea de Teatru și Film, prin implementarea unui proiect inovativ de studiu la un potențial loc de muncă în domeniul managementului cultural. euro.ubbcluj.ro/cip (2020-2022).

RĂMÂI ÎN EDUCAȚIE! REUȘEȘTE ȘI ORIENTEAZĂ-TE CĂTRE STUDIILE EUROPENE! – RED ROSE

Rămâi în Educație! Reușește și Orientează-te către Studiile Europene! – RED ROSE. Proiect finanțat de Banca Mondială, care își propune organizarea de școli de vară la Facultatea de Studii Europene pentru elevi de liceu provenind din medii defavorizate, cu scopul de a-i ajuta în alegerea unei facultăți (2019-2022)..

CONTINUĂ STUDIILE, INTEGREAZĂ-TE! PROGRAM REMEDIAL ORGANIZAT LA STUDII EUROPENE – PROSE

Continuă studiile, integrează-te! Program Remedial organizat la Studii Europene–PROSE. Proiect finanțat de Banca Mondială. Are ca scop reducerea ratei de abandon universitar prin intermediul unui program inovativ de predare și practică, dedicat studenților din anul întâi de la Facultatea de Studii Europene (2019-2022).

„CLAUDIOPOLIS – ORAȘUL TINERILOR. PROGRAM DE PRACTICĂ PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI ÎN DOMENIUL ȘTIINȚELOR SOCIALE”

CLAUDIOPOLIS – orașul tinerilor. Program de practică pentru elevi și studenți în domeniul științelor sociale, sponsorizat de Fondul Social European. Director de proiect, dr. Adrian Corpădean. (2014-2015).

EVALUAREA DEZVOLTĂRII REGIONALE

Grant pentru dezvoltarea curriculară a Programului de Masterat “Evaluarea Dezvoltării Regionale”, sponsorizat de Fondul Social European (2011-2013).

„JACQUES DELORS– BAZELE TRANZIȚIEI DE LA SISTEMUL EDUCATIONAL LA VIAȚA ACTIVĂ”

Programul de practică în managementul proiectelor „Jacques Delors– Bazele tranziției de la sistemul educational la viața activă”, finanțat de Fondul Social European (2009-2011).

DEMETRA

Dezvoltarea unei instruiri metodologice pentru instructorii companiei care oferă formare la locul de muncă în domeniul maselor plastice și în sectoare industriale conexe.

INNOME

INNOME Instruire pentru Sistemul de Management al Inovării – ERASMUS +.

evenimente