Find Your Way to the EU

Postat în Evenimente

Ce este “Find Your Way to the EU”?

Aflat la ediția a III-a, “Find Your Way to the EU” a devenit un fenomen în viața academică a studenților din Cluj-Napoca și nu numai, reunind oameni pasionați și interesați de teme precum Integrare Politică, Integrare Economică și Securitate Europeană.
Scopul nostru este să oferim o șansă celor interesați să participe activ la conferințe și workshop-uri, discutând probleme de interes public, precum alegerile europarlamentare, dezvoltând abilități de public speaking și comunicare organizațională, printre multe altele.

Când? Unde? Cum?

Din 11 până în 14 aprilie, proiectul se va desfășura în Cluj-Napoca, la Facultatea de Studii Europene, dar și în alte locații, specifice vieții studențești.
Materialele informative necesare și masa vor fi oferite gratuit tuturor participanților, iar pentru cei care vin din afara orașului Cluj-Napoca se oferă cazare.

Evenimentul va începe joi, în data de 11.04.2019, cu o seară de socializare. Vom avea jocuri de cunoaștere, quiz-uri cu premii și timp pentru discuții formale și informale.

A doua zi vom continua cu mai multe activități, precum conferințe, workshop-uri, training-uri și turul orașului Cluj-Napoca. Conferințele vor aborda teme precum „Integrare Politică în Uniunea Europeană”, „Integrare Economică în Uniunea Europeană”și „Securitatea Uniunii Europene”. În cadrul training-urilor vom discuta despre „Importanța Alegerilor Europarlamentare 2019”, „Public Speaking” și „Managementul Proiectelor Europene”.

Sâmbătă vor urma prezentările participanților, dezbaterile, și o seară de film. Participanții vor avea posibilitatea de a își prezenta in format digital lucrările științifice/cercetările publicate sau nepublicate în domeniul politicilor interne și externe ale Uniunii Europene. Vor urma doua dezbateri, pe următoarele teme: Brexit, Regionalism vs. Federalism, Soft Power vs. Hard Power și Rusia – Partener sau Rival al Uniunii Europene.

Pentru a te înscrie, completează acest scurt formular:  https://goo.gl/forms/iKVQjesTc6AdcztF2

Pentru mai multe detalii despre eveniment, urmareste pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/events/417607892324363/


evenimente