Competiția Națională de Negocieri 2023

Postat în Evenimente

Competiția Națională de Negocieri 2023

Ediția I

24-25 iunie 2023, Cluj-Napoca

 

 

Centrul de Negocieri Internaționale al Universității Babeș-Bolyai, vă invită să vă înscrieți la Competiția Națională de Negocieri 2023, care se va desfășura pe durata a două zile – 24 și 25 iunie 2023, în format on-site, în cadrul Facultății de Studii Europene.

Vă invităm să luați parte la această experiență captivantă în care veți avea șansa să explorați lumea negocierilor și să concurați cu alți participanți. Acest concurs reprezintă o oportunitate unică de a vă dezvolta abilitățile de negociator, cele de comunicare și de luare a deciziilor, dar și de a experimenta situații reale prin simularea unor negocieri interactive într-un mediu competitiv.

Cui se adresează Competiția Națională de Negocieri?

Indiferent de experiența anterioară și domeniul de studiu, această competiție se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor, în special celor aparținând specializărilor relații internaționale și studii europene, științe politice, științe administrative, drept, științe economice, istorie, studii de securitate, psihologie. Echipele participante vor trebui să fie formate din 3 membri, care vor lucra împreună pentru a-și reprezenta interesele în cadrul simulărilor care se vor derula.

Nu se percep taxe pentru înscriere.

Ce puteți aștepta de la Concursul de Negocieri 2023?

Experiență practică de negociere: Veți avea ocazia de a participa la runde de negocieri simulate, bazate pe scenarii diverse.

Feedback de la experți: Veți primi feedback din partea experților în domeniul negocierilor, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți strategiile și să evoluați ca negociator.

Comunitate activă: Veți avea ocazia de a interacționa cu alți participanți talentați, precum și cu profesioniști și veți avea excelenta oportunitate de a vă extinde rețeaua de contacte profesionale și de a colabora.

Premii atractive: Participanții și câștigătorii competiției vor primi premii atractive, inclusiv certificate de participare.

Cum vă puteți înscrie?

Pentru a vă înscrie la Competiția Națională de Negocieri 2023, trimite-ne un e-mail la adresa liviu.serban@ubbcluj.ro, indicând numele dvs. complet, numele complet al colegilor din echipă, universitatea la care studiați, o scurtă prezentare despre dvs. și, dacă există, o scurtă prezentare a experienței anterioare în domeniul negocierilor. Vă rugăm să menționați în e-mail disponibilitatea pentru participarea on-site la competiție, în perioada 24-25 iunie 2023, în Cluj-Napoca.

Echipele înscrise vor primi pe email un scenariu de negociere, pentru a se putea pregăti pentru competiție.

Înscrierile sunt deschise până la data de 20 iunie 2023.


evenimente