Anunț începere an universitar 2021 – 2022

Postat în Anunțuri studenți licență, Anunțuri studenți master, Evenimente

 

Dragi studenți,

 

Constatăm cu îngrijorare că pandemia se agravează – cercetătorii UBB preconizează că rata infectării cu Covid-19 în Cluj va depăși 6 % în două săptămâni, iar rata vaccinării în România este de aprox. 30%. Siguranța comunității noastre academice este pe primul loc. Pentru ca studenții să beneficieze de drepturi egale, în baza Hotărârii Senatului UBB nr.102 din 14 septembrie, privind începerea anului universitar 2021-2022, Consiliul Facultății de Studii Europene a decis, în ședința de azi, 15 septembrie, că activitățile didactice se vor desfășura on-line, începând cu 27 septembrie.

Comunitatea FSE include, în prezent, peste 1400 de studenți, dintre care 80% provin din toate județele României, iar 20% din străinătate. Datoria noastră este să vă oferim tuturor o educație de calitate și o experiență academică pe măsură, inclusiv prin activități extracurriculare și printr-o interfață modernă cu serviciile noastre administrative. FSE continuă implementarea proiectelor menite să faciliteze inserția profesională a absolvenților, procesul de internaționalizare în cadrul unei rețele Erasmus de 120 de universități partenere, precum și derularea evenimentelor care le permit studenților să interacționeze cu cercetători, decidenți și cadre didactice din UE și nu numai.

Vom pune în aplicare, încă din prima săptămână de cursuri, un program de tutorat on-site cu studenții care pot să se deplaseze la Cluj – pe lângă sesiunile de mentorat on-line – pentru a le oferi tuturor o experiență cât mai apropiată de cea a învățământului clasic, pe care cu certitudine dorim să îl reluăm de îndată ce condițiile ne vor permite.

Valorile precum solidaritatea, reziliența și seriozitatea, care au definit mereu comunitatea academică a FSE, rămân fundamentele educației pe care o oferim și suntem convinși că ele ne vor permite să demarăm activitățile academice cu succes. Vă dorim tuturor un an universitar cu multe împliniri!


evenimente