Alege!

Postat în Informatii Admitere

Studiile Europene – o cale sigură către o carieră în mediul diplomatic & administrativ

Învață nu doar despre Europa, ci și despre locul ei în lume, în relație cu partenerii americani, asiatici, africani sau din Orientul Mijlociu!

Relații Internaționale și Studii Europene la FSE – studiază în română, engleză sau germană la cea mai performantă specializare de profil din România, ai căror absolvenți au contribuit decisiv la proiectul de integrare!

RISE este disponibil și în sistem învățământ la distanță, mai ales dacă studiezi și la o altă facultate / locuiești în străinătate / job-ul nu-ți permite să vii la facultate în fiecare zi!

Administrație Europeană la FSE – mai mult decât administrație publică! Un program care te conectează cu instituțiile UE și cu agențiile care implementează fondurile europene!

Management la FSE – un program inovativ cu deschidere către piața UE, libertatea de mișcare a cetățenilor europeni, companiile multinaționale și gestionarea fondurilor europene!

Diplomație în Afaceri la FSE – cel mai flexibil program de licență care îmbină domeniul diplomatic cu cel economic! De la ambasade la multinaționale, opțiunile de carieră sunt extrem de vaste!


evenimente