Admitere doctorat 2020

 

Perioada de înscriere la concursul de admitere: 31 aug. – 4 septembrie 2020

Desfăşurarea probelor din cadrul concursului de admitere: 7-15 septembrie 2020

Confirmarea ocupării locurilor – la Institutul de Studii Doctorale: 22 – 24 septembrie 2020

Înmatricularea ca studenţi-doctoranzi (începerea programului de doctorat: 1 octombrie 2020

 

Înscrierea candidaților (români și de etnie rromă) la concursul de admitere la doctorat se face la secretariatul școlii doctorale, iar in perioada de stare de urgență sau stare de alertă (când activitățile didactice față în față sunt suspendate), înscrierile se vor face online la https://academicinfo.ubbcluj.ro/admitere/

Important!

Platforma online de înscriere la doctorat: https://academicinfo.ubbcluj.ro/admitere/

Rugăm ca toți candidații să completeze corect datele necesare, să genereze cele două documente în format PDF, să le imprime și să le semneze, aceste documente fiind parte integrantă a dosarului de înscriere la concursul de admitere la doctorat.

NU UITAȚI!  Completarea electronică a fișei de înscriere și depunerea fișei de înscriere generate reprezintă etapă OBLIGATORIE pentru înscrierea la admitere doctorat!

Foarte important: Înscrierea la doctorat implică depunerea dosarului (fizic) de înscriere la școala doctorală, cu excepția admiterii în condițiile stării de urgență. Dosarul trebuie să fie complet. Demersurile de pe platforma de preînscriere online nu sunt suficiente pentru înscrierea la doctorat.

De menționat: Dosarele de înscriere vor primi un număr unic de înregistrare care vă va fi transmis de secretariat. Doar acel număr va fi afișat în momentul afisării rezultatelor finale. Puteți solicita numărul doar de pe adresa de mail menționată la înscriere.

Pentru detalii și nelămuriri privind procesul de înscriere sunteți rugați să contactați secretariatul Școlii Doctorale pe adresa de mail: gianina.joldescu@ubbcluj.ro sau la telefon: 0264405300 interior 5960 în intervalul orar 9-12

Pentru detalii și nelămuriri privind procesul de înscriere sunteți rugați să contactați secretariatul Școlii Doctorale

pe adresa de mail: gianina.joldescu@ubbcluj.ro sau la telefon: 0264405300 interior 5960 în intervalul orar 9-12

evenimente