23-26 nov, București – Forumul EUROPA 100 ed. a 3-a

Postat în Anunțuri studenți, Anunțuri studenți licență, Anunțuri studenți master

Între 23 și 26 noiembrie are loc la București cea de-a 3-a ediție a Forumului Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale, cu titlul „Europa 100”.

În speranța că vom putea contribui la formarea unei idei mai clare asupra ceea ce înseamnă profesia de politolog și rolul acesteia în societate, te invităm să îți cunoști colegii din celelalte centre universitare și să discuți cu experți din domeniu. Ediția de anul acesta își propune să fie cu cât mai  interesantă cu atât mai provocatoare. Șaizeci de studenți la SP și RI se vor reuni, iar alături de specialiști în domeniu vor monta și demonta probleme contemporane de politică internă și externă. Aceștia vor încerca să înțeleagă, din prisma diferitelor teorii, cauze și efecte, să dezbată și să tragă concluzii, iar ca viitori politologi, să căute posibile soluții.

Forumul din acest an se va desfășura în ajunul unui an cu o semnificație istorică importantă, atât pentru România, cât și pentru Europa: celebrarea a 100 de ani de la formarea statului unitar modern român și comemorarea a 100 de ani de la sfârșitul Marelui Război.

Facultatea de Studii Europene este partener în acest proiect.

Informații: http://fnsspri.ro


evenimente