Confirmarea locului admitere licență 2024

în curs de actualizare

 

Confirmarea ocupării locului. Redistribuirea

Confirmarea locului se face prin semnarea contractului de studiu de către candidat şi încărcarea acestuia pe platforma admiterii sau transmiterea lui electronică printr-o modalitate comunicată de Facultate, în perioada de confirmări menționată de calendarul admiterii.

Netransmiterea/nedepunerea pe platformă a documentelor solicitate şi nedepunerea documentelor originale în format fizic la termenele stabilite, duc la pierderea locului dobândit prin concurs.

Studenții care doresc să confirme locul la taxă trebuie să achite la momentul confirmării prima rată din taxa de scolarizare (825 lei). În cazul glisării pe loc bugetat, taxa se restituie. pentru facilități la plata taxelor de școlarizare apasă aici.

 

Perioada de confirmare

Sesiune Iulie 2023

  • 18 iulie – 23 iulie 2023, confirmarea locului de către candidații admiși pe locurile bugetate, sau cei admiși la taxă care doresc să fie luați în calcul la redistribuirea locurilor din data de 23 iulie 2023. Candidații admiși la taxă care își confirmă locul până în 23 iulie 2023, trebuie să bifeze și cererea de redistribuire, dacă doresc să fie redistribuiți la buget. În același interval de timp, candidații aflați în așteptare trebuie să bifeze cererea de redistribuire. In caz contrar, ei vor fi eliminați din concurs.
  • 18 iulie – 26 iulie 2023, confirmarea locului pentru candidații admiși pe locurile cu taxă.

Sesiunea Septembrie 2023

  • 9 septembrie – 13 septembrie 2023, confirmarea locului de către candidații admiși pe locurile bugetate, sau cei admiși la taxă care doresc să fie luați în calcul la redistribuirea locurilor din data de 13 septembrie 2023. Candidații admiși la taxă care își confirmă locul până în 13 septembrie 2023, trebuie să bifeze și cererea de redistribuire, dacă doresc să fie redistribuiți la buget.În același interval de timp, candidații aflați în așteptare trebuie să bifeze cererea de redistribuire. In caz contrar, ei vor fi eliminați din concurs.
  • 9 septembrie – 14 septembrie 2023 pentru candidații admiși pe locurile cu taxă.