Daniel BROȚEI

• SAP Senior Consultant - Deloitte Tehnologie

1. Ce studii ați absolvit în cadrul Facultății de Studii Europene (licență, master, anul absolvirii)?

Licență – Relații Internaționale și Studii Europene în limba română– 2012;
Master – Afaceri Europene și Management de Programe – 2014.

 

2. Ce rută de carieră ați urmat după finalizarea studiilor? Unde vă desfășurați activitatea și în ce domeniu? Are legătură cu studiile urmate?

După absolvirea facultății am lucrat în domeniul fondurilor europene timp de 2 ani, iar de 8 ani lucrez în consultanță IT.

 

3. Care sunt pentru dumneavoastră cele mai importante trei caracteristici pentru a deveni profesionist într-un domeniu de activitate?

• Perseverență
• Seriozitate
• Învățare continuă.

 

4. Învățați din succes sau din eșec?

Din amândouă. Am învățat să mă bucur și de călătorie nu doar de destinația finală, în cazul succesului. Eșecul m-a învățat că sunt mai puternic decât credeam și în același timp mi-a deschis noi perspective și oportunități.

 

5. Ce pasiuni aveți? Aveți timp pentru ele?

Principalele pasiuni sunt sportul, geopolitica și macroeconomia. Îmi fac timp pentru pasiuni deoarece mă ajută să mă relaxez, îmi cresc performanța profesională și îmi îmbunătățesc calitatea vieții.

 

6. Ce le-ați spune studenților? un sfat/o recomandare de carte/film/ un motto după care vă ghidați/o personalitate care vă inspiră.

Ar fi bine să încerce cât mai multe lucruri până descoperă ce anume le face plăcere și/sau la ce sunt buni. În același timp, să se bucure de tot ce le oferă viața și să ia lucrurile pas cu pas.
Aș recomanda toate cărțile lui Yuval Noah Harari și podcastul celor de la Mind Architect.