#studențiFSE Burse UBB – URSUS

Postat în Anunțuri studenți licență, Anunțuri studenți master, Evenimente

Arata-ne că îți pasă de comunitatea din Cluj și că prin ceea ce faci ajuți orașul! Iar dacă asta nu te împiedică să ai rezultatele academice bune, îți suntem recunoscători pentru implicare și pentru performanță.

Ursus Breweries și Universitatea Babeș-Bolyai te încurajează să fii în continuare un model pentru cei din jur. Înscrie-te în programul de burse URSUS „Studenți pentru Comunitatea Clujului” și demonstrează ca merită să fii activ!

Programul de burse se adreseaza studenților Universității Babeș-Bolyai, în anul II nivel licență (valabil pentru specializarile care necesită 3 ani de studiu), anul III nivel licență (valabil pentru specializările care necesită 4 ani de studiu) și anul I nivel master (pentru masteratele care se desfașoară pe parcursul a doi ani), cu rezultate academice deosebite și o activitate intensă în beneficiul comunității.

Pentru mai multe detalii și înregistrarea candidaturii, accesează:
http://centre.ubbcluj.ro/fundraising/burse_ursus


evenimente

  • ADMITERE Toamna 2017 – Licență & Master

    ADMITERE Toamna 2017 – Licență & Master

    ADMITERE sesiunea SEPTEMBRIE2017! Locuri pentru admiterea din toamnă:   LICENȚA: Zi RISE (Ro, Ger, En)/Management/AdministrațieEuropeană: 0 buget, 398 taxă. Învățământ la distanță (RISE RO): 86 CICK pentru Locuri licență MASTER: …
  • Rezultate Finale – Admitere Licenţă 31 Iulie

    Rezultate Finale – Admitere Licenţă 31 Iulie

    Relaţii internaţionale şi studii europene – Română – 31 Iulie Relaţii internaţionale şi studii europene – (în limba engleză) – 31Iulie Relaţii internaţionale şi studii europene – (în limba germană) …