#studențiFSE Burse UBB – URSUS

Postat în Anunțuri studenți licență, Anunțuri studenți master, Evenimente

Arata-ne că îți pasă de comunitatea din Cluj și că prin ceea ce faci ajuți orașul! Iar dacă asta nu te împiedică să ai rezultatele academice bune, îți suntem recunoscători pentru implicare și pentru performanță.

Ursus Breweries și Universitatea Babeș-Bolyai te încurajează să fii în continuare un model pentru cei din jur. Înscrie-te în programul de burse URSUS „Studenți pentru Comunitatea Clujului” și demonstrează ca merită să fii activ!

Programul de burse se adreseaza studenților Universității Babeș-Bolyai, în anul II nivel licență (valabil pentru specializarile care necesită 3 ani de studiu), anul III nivel licență (valabil pentru specializările care necesită 4 ani de studiu) și anul I nivel master (pentru masteratele care se desfașoară pe parcursul a doi ani), cu rezultate academice deosebite și o activitate intensă în beneficiul comunității.

Pentru mai multe detalii și înregistrarea candidaturii, accesează:
http://centre.ubbcluj.ro/fundraising/burse_ursus


evenimente

  • 21 Nov – Conferință filosofia dreptului

    21 Nov – Conferință filosofia dreptului

    Marți 21 noiembrie ora 18.00, Institutul de Istorie – Sala Ferdinand Starea de excepție ca indiferență între anarhie și tiranie. Introducere în filosofia dreptului a lui Carl Schmitt  
  • 7 nov – Lansare carte: ISTORIA MONARHIEI DIN ROMÂNIA

    7 nov – Lansare carte: ISTORIA MONARHIEI DIN ROMÂNIA

    Vă invităm la lansarea cărții „Istoria monarhiei din România”, de Nicolae Diță, Doru Dumitrescu, Mihai Manea. Evenimentul are loc marți, 7 noiembrie 2017, ora 18.00, la Facultatea de Studii Europene, …