#studențiFSE Burse UBB – URSUS

Postat în Anunțuri studenți licență, Anunțuri studenți master, Evenimente

Arata-ne că îți pasă de comunitatea din Cluj și că prin ceea ce faci ajuți orașul! Iar dacă asta nu te împiedică să ai rezultatele academice bune, îți suntem recunoscători pentru implicare și pentru performanță.

Ursus Breweries și Universitatea Babeș-Bolyai te încurajează să fii în continuare un model pentru cei din jur. Înscrie-te în programul de burse URSUS „Studenți pentru Comunitatea Clujului” și demonstrează ca merită să fii activ!

Programul de burse se adreseaza studenților Universității Babeș-Bolyai, în anul II nivel licență (valabil pentru specializarile care necesită 3 ani de studiu), anul III nivel licență (valabil pentru specializările care necesită 4 ani de studiu) și anul I nivel master (pentru masteratele care se desfașoară pe parcursul a doi ani), cu rezultate academice deosebite și o activitate intensă în beneficiul comunității.

Pentru mai multe detalii și înregistrarea candidaturii, accesează:
http://centre.ubbcluj.ro/fundraising/burse_ursus


evenimente

  • 23 Mai – Indonesia. An Introduction

    23 Mai – Indonesia. An Introduction

    Facultatea de Studii Europene și SCAIP – Cercul studenţesc de Analiză a Politicii Internaţionale, vă invită la prelegerea Indonesia. An Introduction susținută de E.S. M. Amhar Azeth, Ambasadorul Republicii Indonezia în România …
  • 18 Mai – THE PRESIDENCY OF THE EUROPEAN COUNCIL. A VIEW FROM POLAND

    18 Mai – THE PRESIDENCY OF THE EUROPEAN COUNCIL. A VIEW FROM POLAND

    Facultatea de Studii Europene din Universitatea Babeș-Bolyai și Ambasada Poloniei au plăcerea să vă invite la prelegerea THE PRESIDENCY OF THE EUROPEAN COUNCIL. A VIEW FROM POLAND susținută de Excelența …