Isidora ULINICI

• Recruitment Team Leader - Sales Consulting

1. Ce studii ați absolvit în cadrul Facultății de Studii Europene? (licență, master, anul absolvirii)

Am absolvit în anul 2017 studiile de licență, specializarea Administrație Europeană, iar studiile de master la specializarea AEMP le-am absolvit în anul 2019.

 

2. Ce rută de carieră ați urmat după finalizarea studiilor? Unde vă desfășurați activitatea și în ce domeniu? Are legătură cu studiile urmate?

După finalizarea studiilor de licență am început un internship în domeniul HR – Recrutare, în cadrul companiei Sales Consulting, unde am decis să rămân, și unde activez și acum.
Are legătură cu domeniul studiat, mai ales prin prisma materiilor studiate la licență: Managementul Resurselor Umane și alte discipline conexe.

 

3. Care sunt pentru D-voastră cele mai importante trei caracteristici pentru a deveni profesionist într-un domeniu de activitate?

Disciplina, motivația (pasiunea), asumarea.

 

4. Învățați din succes sau din eșec?

Deși ambele ne dau lecții de viață, cred că cel mai bine învățăm din eșec, din greșeli. Atât din greșelile noastre, cât și ale celorlalți.

 

5. Ce pasiuni aveți? Aveți timp pentru ele?

Pasiunea mea în timp a devenit chiar recrutarea, care este un domeniu foarte complex. Am început să citesc știri economice, de HR, mă pasionează cultura și viziunea companiilor multinaționale dar și antreprenoriale românești, modul lor de organizare, stilurile de leadership. Îmi fac întotdeauna timp pentru această pasiune.

 

6. Ce le-ați spune studenților? un sfat/o recomandare de carte/film/ un motto după care vă ghidați/o personalitate care vă inspiră.

Mă inspiră un citat care îi aparține lui Nicolae Dabija : « îndrăznește să zbori cu aripile tăiate, ca să arăți lumii întregi că zborul nu depinde de aripi ». Este un citat care reflectă motivația, una dintre principalele valori care ar trebui să ne însoțească oriunde, mai ales în mediul profesional.