Confirmarea locului

Confirmarea locului se  face prin semnarea contractului de studiu şi încărcarea acestuia în format scanat (pdf) pe platforma on-line a admiterii.

►  La începerea anului universitar vei depune la secretariatul facultății, contractul de studiu în original, precum și toate celelalte documentele încărcate on-line cu ocazia înscrierii.

►Dacă în 11 septembrie 2020 te regăseşti pe lista cadidaţilor admişi la buget (admis A), trebuie să îţi confirmi locul la buget până în 14 septembrie 2020, ora 16.00. Dacă nu îl confirmi, vei pierde locul obţinut prin concurs. După această dată, ai posibilitatea să confirmi numai un loc la taxă (până în 15 septembrie 2020, ora 16.00), dacă ai avut o astfel de opţiune.

► Dacă în 11 septembrie 2020 te regăseşti pe lista candidaţilor în aşteptare la buget (ai avut opţiune doar de buget), va trebui să faci cerere de redistribuire (pe platforma admiterii) până în data de 14 septembrie 2020, ora 16.00. Candidaţii aflaţi în aşteptare şi care au făcut cerere de redistribuire pot să urce pe locurile de la buget care nu sunt confirmate până în data de 14 septembrie 2020 de candidaţii declaraţi iniţial admişi la buget.

► Dacă în 11 septembrie 2020 te regăseşti cu numărul legitimaţiei de concurs pe lista candidaţilor admişi la taxă (admis B), va trebui să îţi confirmi locul la taxă şi să bifezi pe platforma admiterii cererea de redistribuire la buget (dacă opţiunile tale la înscriere au fost atât buget, cât şi taxă). Dacă ţi-ai confirmat locul la taxă până în 14 septembrie 2020, ora 16 şi ai făcut cerere de redistribuire la buget, poţi glisa la buget, pe locurile rămase libere ca urmare a neconfirmării acestora de către candidaţii declaraţi initial admişi la buget.

► Dacă în 11 septembrie2020 te regăseşti cu numărul legitimaţiei de concurs pe lista candidaţilor admişi la taxă (admis B) şi ai avut opţiune doar la taxă, va trebui să îţi confirmi locul la taxă, până în 15 septembrieora 16.00.

► Data limită de confirmare a unui loc cu taxă este 15 septembrie 2020, ora 16.

► Dacă ai obținut un loc cu taxă, confirmarea locului presupune și achitarea primei rate a taxei de școlarizare (750 RON).  Plata primei rate de scolarizare se face  pe platforma AcademicInfo, din contul candidatului,(Pasul 4 Confirmare Admitere  butonul Plateste Plata prima rata) sau prin ordin de plata/mandat postal, în contul IBAN RO35TREZ21620F330500XXXX al Universitatii Babes-Bolyai deschis la Trezoreria Cluj, cod fiscal 4305849, cu mentiunea pentru Universitatea Babes-Bolyai, Admitere master – Facultatea de Studii Europene. Dovada platii (daca nu platesti in platforma) si contractul de studiu se incarca in contul tau prin selectarea butonului Choose files si incarcă.

► În cazul glisării candidatului de la taxă la buget, prima rată a taxei de școlarizare (750 RON) se restituie.

Atenţie! Dacă nu încarci pe platformă contractul de studiu și dovada de plată  (în cazul candidaţilor  admiși pe locurile cu taxă), precum și dacă nu prezinţi la secretariatul FSE, înainte de 28 septembrie 2020, documentele originale în format fizic, poţi pierde locul dobândit prin concurs.

Link Zoom – Suport confirmarea locului Link Zoom – Suport confirmarea locului În direct: 10:00-18:00

evenimente