Regulamentul admiterii

Admiterea la Universitatea Babeş-Bolyai se organizează în conformitate cu regulamentul unitar de admitere aprobat de Senatul universităţii. Regulamentul unitar are o anexă variabilă la nivelului fiecărei facultăţi, care cuprinde reglementarea specifică a facultăţii.

Anunţ important:In cazul candidatilor carora nu le-a fost inca eliberată diploma de bacalaureat, adeverinţa tine loc de diploma de bacalaureat si foaie matricolă.

Precizare:  Prin sintagma “Foaia Matricolă” din Regulamentul de Admitere al Facultatii de Studii Europene se intelege Foaia Matricolă aferentă examenului de Bacalaureat (verso diploma bacalaureat)

Regulament admitere – Facultatea de Studii Europene

Descarcă regulamentul admiterii al Facultăţii de Studii Europene.pdf


evenimente

  • 21 Nov – Conferință filosofia dreptului

    21 Nov – Conferință filosofia dreptului

    Marți 21 noiembrie ora 18.00, Institutul de Istorie – Sala Ferdinand Starea de excepție ca indiferență între anarhie și tiranie. Introducere în filosofia dreptului a lui Carl Schmitt  
  • 7 nov – Lansare carte: ISTORIA MONARHIEI DIN ROMÂNIA

    7 nov – Lansare carte: ISTORIA MONARHIEI DIN ROMÂNIA

    Vă invităm la lansarea cărții „Istoria monarhiei din România”, de Nicolae Diță, Doru Dumitrescu, Mihai Manea. Evenimentul are loc marți, 7 noiembrie 2017, ora 18.00, la Facultatea de Studii Europene, …