Confirmarea locului

► Confirmarea locului se  face prin semnarea contractului de studiu şi încărcarea acestuia în format scanat (pdf) pe platforma on-line a admiterii.

►  La începerea anului universitar vei depune la secretariatul facultății, contractul de studiu în original, precum și toate celelalte documentele încărcate on-line cu ocazia înscrierii.

►Dacă în 17 iulie 2020 te regăseşti cu numărul legitimaţiei de concurs pe lista cadidaţilor admişi la buget (admis A), trebuie să îţi confirmi locul la buget până în 22 iulie 2020, ora 14.00. Dacă nu îl confirmi, vei pierde acest loc obţinut prin concurs. După această dată, ai posibilitatea să confirmi numai un loc la taxă (până în 26 iulie 2020, ora 16), dacă evident ai avut o astfel de opţiune.

► Dacă în 17 iulie 2020 te regăseşti cu numărul legitimaţiei de concurs pe lista candidaţilor în aşteptare la buget (ai avut opţiune doar de buget), va trebui să faci cerere de redistribuire (pe platforma admiterii) până în data de 22 iulie 2020, ora 14.00. Candidaţii aflaţi în aşteptare şi care au făcut cerere de redistribuire pot să urce pe locurile de la buget care nu sunt confirmate până în data de 22 iulie 2020 de candidaţii declaraţi iniţial admişi la buget.

► Dacă în 17 iulie 2020 te regăseşti cu numărul legitimaţiei de concurs pe lista candidaţilor admişi la taxă (admis B), va trebui să îţi confirmi locul la taxă şi să bifezi pe platforma admiterii cererea de redistribuire la buget (dacă opţiunile tale la înscriere au fost atât buget, cât şi taxă). Dacă ţi-ai confirmat locul la taxă până în 22 iulie 2020, ora 14 şi ai făcut cerere de redistribuire la buget, poţi glisa la buget, pe locurile rămase libere ca urmare a neconfirmării acestora de către candidaţii declaraţi initial admişi la buget.

► Dacă în 17 iulie 2020 te regăseşti cu numărul legitimaţiei de concurs pe lista candidaţilor admişi la taxă (admis B) şi ai avut opţiune doar la taxă, va trebui să îţi confirmi locul la taxă, până în 26 iulie ora 16.00.

Data limită de confirmare a unui loc cu taxă este 26 iulie 2020, ora 16.

► Dacă ai obținut un loc cu taxă, confirmarea locului presupune și achitarea primei rate a taxei de școlarizare (700 RON). Pentru detalii privind plata, vezi AICI.

► În cazul glisării candidatului de la taxă la buget, prima rată a taxei de școlarizare (700 RON) se restituie.

Atenţie! Dacă nu încarci pe platformă contractul de studiu și dovada de plată  (în cazul candidaţilor  admiși pe locurile cu taxă), precum și dacă nu prezinţi la secretariatul FSE, înainte de 1 octombrie 2020, documentele originale în format fizic, poţi pierde locul dobândit prin concurs.

 

Pe această pagină vei putea regăsi mai multe detalii tehnice privind procedura de confirmare în curând.