10 Mai – Ideea europeană. O investigație teologico-politică

Postat în Evenimente

Cu ocazia Zilei Europei, #SAIL vă invită alături de Lect. dr. Vlad Mureșan, la o „Investigație teologico-politică” a ideii europene, joi, 10 mai, în Aula Ferdinand, Institutul de Istorie, de la ora 18:00!
Conferința își propune să schițeze o arheologie a formării Europei ca civilizație distinctă într-o epoca în care principiul occidental este confundat cu propria lui criză și în care se neagă condițiile de posibilitate ale libertății în numele libertății înseși.
Conferința este realizată cu sprijinul Facultății de Istorie și Filosofie, a Departamentului de Studii Internaționale și Istorie Contemporană și a Facultății de Studii Europene!
Vă așteptăm!

 

Ideea europeană. O investigație teologico-politică

Lect. dr. Vlad Mureșan (FSE).

Joi 10 mai 2018, orele 18.00 – 20.00, Aula Ferdinand, Institutul de Istorie (str. Napoca 11, Cluj-Napoca).


evenimente

  • 23 Mai – Indonesia. An Introduction

    23 Mai – Indonesia. An Introduction

    Facultatea de Studii Europene și SCAIP – Cercul studenţesc de Analiză a Politicii Internaţionale, vă invită la prelegerea Indonesia. An Introduction susținută de E.S. M. Amhar Azeth, Ambasadorul Republicii Indonezia în România …
  • 18 Mai – THE PRESIDENCY OF THE EUROPEAN COUNCIL. A VIEW FROM POLAND

    18 Mai – THE PRESIDENCY OF THE EUROPEAN COUNCIL. A VIEW FROM POLAND

    Facultatea de Studii Europene din Universitatea Babeș-Bolyai și Ambasada Poloniei au plăcerea să vă invite la prelegerea THE PRESIDENCY OF THE EUROPEAN COUNCIL. A VIEW FROM POLAND susținută de Excelența …